ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΙΑΣ.

Το 1974, στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, ο Αναστάσιος Φωτιάδης ιδρύει την επιχείρηση
F.A.P. και δραστηριοποιείται στην κατασκευή ζυγιστικών μηχανημάτων.

Τα προϊόντα F.A.P. γίνονται σύντομα γνωστά σε όλη την Ελλάδα και ξεχωρίζουν για τον λεπτομερή σχεδιασμό, την άριστη ποιότητα κατασκευής, την ακρίβεια και την αντοχή τους. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την συνέπεια και τις λύσεις που δίνονται σε κάθε πελάτη ξεχωριστά, σε θέματα ειδικών εφαρμογών ζύγισης φέρνουν τα προϊόντα της επιχείρησης στις πρώτες επιλογές ζήτησης απ΄ όλους τους επαγγελματίες.

Σταθμός στην πορεία της επιχείρησης είναι η μετεγκατάσταση της το 1998 στη βιομηχανική περιοχή Σίνδου Θεσσαλονίκης. Σε ιδιόκτητο χώρο 4.000 τ.μ στεγάζονται οι διοικητικές και τεχνικές υπηρεσίες, η γραμμή παραγωγής των ζυγιστικών μηχανών, το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης, η αποθήκη και ο εκθεσιακός χώρος.


ΓΝΩΣΗ & ΕΜΠΕΙΡΙΑ

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ.

Σήμερα η F.A.P. ,με συσσωρευμένη γνώση και εμπειρία, διαθέτοντας σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, μπορεί και καλύπτει όλες στις ανάγκες σε εφαρμογές ζύγισης, με μια πλήρη σειρά προϊόντων όπως:

Σημαντικός παράγοντας στην πορεία εξέλιξης της επιχείρησης, είναι η έρευνα, στην οποία επενδύονται χρόνος και κεφάλαια. Η βαθιά γνώση του αντικειμένου και τα αποτελέσματα των ερευνών οδήγησαν το 2006, στην δημιουργία μιας πρωτοπόρας, για την παγκόσμια αγορά, εφαρμογής αυτόματων ζυγίσεων από περονοφόρο όχημα με την επωνυμία Μ.Τ.Μ αλλά και το 2009 με την κατασκευή μηχανημάτων περιτύλιξης παλέτας με ή χωρίς ζυγαριά.


© 2014 Fobitec. All rights reserved. No parts of this website may be used without expressed, written permission.